tisdag 4 mars 2014

Svenska fotomodeller

Välkommen till vår Modell Blogg,där du får chansen att visa upp dig inför världens modellagenturer.Här exponeras du som modell inför en stor publik,du blir uppmärksammad för den du är och får möjligheten att bjudas in till modevisning,modelluttagning,modepartyn mm

Vi söker modeller 
till varierande reklamuppdrag,uppvisningar, samt representationer.
Vad är en modellagentur och vad gör dem?
En modellagentur är ett företag som jobbar med förmedling av modeller. Agenturer har en samling av modeller och fotografer som de jobbar med och tar oftast ut en avgift för de modelluppdrag som de förmedlar till sina modeller.
De bolag som vill anlita modeller går oftast via agenturerna för att hitta lämpliga modeller för sina modell uppdrag.
Hur lång måste man vara för att bli modell?
Det beror på vilken typ av modell man menar. För professionella fotomodeller gäller minst 170 cm för tjejer och 182 cm för killar, men det är inte alls omöjligt om du är lite kortare än så. Andra modeller tex people modeller, hårmodell, fotmodell och reklammodeller finns i alla möjliga åldrar och utseenden, utan lika hårda krav på längd. Reklammodeller och peoplemodeller har alltså inte lika hårda krav på längd som fashion modeller (mannekänger) har.
Hur stor är min chans att bli fotomodell?
Kort sagt är chanserna att bli toppmodell och leva på inkomsten ganska stora. Att få ett modelluppdrag är däremot ingen omöjlighet alls. Det beror självklart på hur du ser ut, att kunna presentera dig på ett bra sätt, hur hårt du jobbar och lite tur. Du kan öka dina chanser genom att skaffa en riktigt bra portfolio, lära dig att posera framför kameran och ha mycket tålamod.
Hur snygg behöver man vara för att bli modell? Modebranschen är en färskvara som varierar med tiden, men generellt sett är det speciella, unika, vackra ansikten som efterfrågas. Kroppen är självklart viktig när det gäller tex uppdrag som mannekäng. Egenskaper som utstrålning,temperament, attityd, tålamod, social förmåga, hållning, osv är myckrt viktiga.
Hur mycket tjänar man som modell?
Det går oftast mycket fort att få uppdrag, och när man väl fått de kan det ta en tid innan man får rejält betalt. De flesta modeller tjänar tillräckligt för att kunna leva på det, men vissa lyckas komma längre och få ett eller flera mycket välbetalda bra kontrakt med olika företag som betalar väldigt bra. Även de som tjänar väldigt bra måste lägga undan en del av sin lön för att klara sig när uppdragen blir färre. En mannekängmodell har oftast bara välbetalda uppdrag i några år innan de räknas som för gamla. Du som vill bli fotomodell bör veta att det är bäst att ha en bra utbildning att falla tillbaka på. Peoplemodell kan man vara hela livet men det skiljer mycket på vad man får betalt. Oftast rör det sig om reklamjobb som ger några tusen kronor per tillfälle.
Brukar modeller ta nakenbilder?
Bli nakenmodell/Erotisk Modell är för tjejer mycket lockande,pga av de snabba stora pengarna,på kort sikt! Fotomodeller brukar inte göra det eftersom det lätt kan skada deras framtida möjligheter som modell. Har man väl tagit nakenfoton blir man lätt stämplad som nakenmodell. Varje modell får själv sätta sina gränser.
Jag vill bli modell! Hur gör jag?
Vår Modellagentur söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.
Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.På denna sida ger vi alla möjligheten att bli modell.
Enklare och personligare kan det knappast bli.
Syns man inte,finns man inte....

Anmäl dig som modell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar